Om oss

CC Glass AS er virksomhetens hovedkontor, og det er her vi har den hovedsakelige delen av prosjekteringen og produksjonen av våre spesialtilpassede produkter innenfor rominndeling, rekkverk, dusjløsninger, innglassing, hagestuer, baderomløsninger. Fra Horten i Vestfold leverer våre spesialtilpassede løsninger til kunder over hele landet.

Salg og montasje av våre løsninger og tradisjonelle glassmestertjenester utføres fra Horten.

Virksomheten er tuftet på grunnleggende fagutdanning innenfor glassmesterfaget, og alle våre produkter tilfredsstiller de gjeldende krav i  henhold til sikkerhet. Våre løsninger innenfor rekkverk, dusjvegger, innglassing er godkjent innenfor de gjeldende normer.

Vår målsetting er at vi skal kunne gi våre kunder gode, funksjonelle og estetiske løsninger av høy faglig kvalitet til konkurransedyktige priser.

Våre underleverandører på glass og festeanordninger er blant de ledende i Europa og alt vi leverer er produsert i henhold til gjeldende  standardbestemmelser og sikkerhetskrav.

Våre leverandører har topp moderne produksjonsutstyr og blant de fremste i Norge og Europa. De er underlagt strenge kontroller og derfor vet vi at vi får de beste produktene. Våre produkter har forventet lang levetid og vår  garantitid følger Norsk lov.

Våre verdiger

 • Kompetent: Vi bruker kunnskap og erfaring til å
  oppnå ambisiøse mål og vinne annerkjennelse
  som en ledende aktør i vår bransje.
 • Nyskapende og ansvarlig: Vi tenker kreativt,
  identifiserer muligheter og utvikler effektive
  løsninger. Iht. byggeforskriftene og standarder
  som TEK og NS3510
 • Se våre profesjonelle og stilrene glassløsninger
  til bad og dusj, kjøkken, rekkverk og vindskjerm,
  dører og vegger: alle våre løsninger.
 • Hos CC Glass har vi kompetansen, rådene,
  ideene og løsningene du trenger – snakk med
  våre fagfolk.
RIISEn del av Riis-gruppen

Copyright © 2023 | Webløsning levert av

opp